reklama

петък, 1 април 2011 г.

"Отчаяни съпруги"...

Не, не, не... не го пиша защото съм отчаяна, не съм. Поне не мисля така. Дано и не изглеждам.
Просто по стечение на обстоятелствата участвах в "Отчаяни съпруги". Е, за съжаление, не са ме поканили да бъда дружка на героинята на Ева Лонгория, но да се надяваме, че и това ще се случи някой ден... хихихи.
Та... след едно интервю с мен, което също така по стечение на обстоятелствата излезнало в сп. Грация от февруари 2011, ми се обадиха от Станция Нова с предложение да участвам в една от рубриките – "Отчаяни съпруги". Суетата и желанието за звездна слава веднага надделяха над плахите обаждания на нещастната ми скромност и приех поканата.
Тъй като идеята на моето гостуване беше да демонстрирам плетените ми неща, а също така и възможностите на захарното тесто, теших да направя за предаването една ефектна торта. Помислих си, какво прави една отчаяна жена, било то съпруга или не? Как какво? Тръгва на пазар и се прибира с чифт прекрасни обувки, невероятна чантаили и двете, ако е достатъчно отчаяна. :) Така се роди идеята за тортата ми.











На обувките и кутията сложих и лого "Отчаяни съпруги" за да има съзвучие с предаването. За съжаление, животът на обувката беше доста кратък. Усилените опити на водещите да я тестват на прочност се провалиха и нещастния сандал свърши съществуването си в оригиналния облик.
Ако има желаещи да видят телевизионната ми изява, има я тук, но не бъдете строги.
Какво да кажа за кухнята на предаването... Всъщност, то не е на живо, както си мислех. Всичко се записва една седмица предварително, а между всяка сцена има паузи, даващи на водещите и гостите да се преместят в една или друга част на студиото. Междувременно част от екипа хапва приготвените манджи на бай Данчо и разпуска между снимките. Това позволи на мен да се отпусна и да се почуствампо-спокойна, все пак не ме снимат всеки ден.
За хората, гостуващи в предаването мога да кажа само възторжени думи. Държаха се много приятелски и съвсем непринудено с мен. Очарована съм и от Ивайло Манолов - страхотно чувство за хумор. Освен това, въпреки не особено големия интерес към нещата, които се наложи да прави в предаването в рубриката с мен, изгледа всичко най-внимателно и се постара най-много. :) Вие едва ли ще разберете какво съм демонстрирала, тъй като оператора очевидно се интересуваше от консумативите, необходимите за сладкишите, отколкото от действията ми.
Въпреки неясното ми присъствие в предаването, на мен ми остава приятното усещане за един различен ден в ежедневието ми и огромно количество отпратени покани във Фейсбук. :)

Отделно бих искала да кажа за един друг човек, който заслужава много повече внимание и слава, от няколко реда които мога да напиша аз. Това е дизайнерката Ирина Червенкова, предоставила с открито сърце една невероятна пола за участието ми. По определени причини, тя не пожела да дам снимките на колекциите й, които със сигурност биха ви спрели дъха, но ви уверявам, че в най-скоро време ще чуете за нея отново!
За съжаление, фотографските ми способности са твърде ограничени и не мога да предам целия разкош на дрехата, но все пак бих искала да ви покажа полата, която имах удоволствие да нося на снимките.



Pin It

2 коментара:

  1. Изгледах предаването на един дъх. Желая ти да не преставаш да търсиш и реализираш мечтите си. Прекрасна си Ани, поздравявам те.

    ОтговорИзтриване
  2. Дани, прегръщам те! Дано нашите мечти се сбъдват за да дават път на следващите! :)))

    ОтговорИзтриване