reklama

събота, 9 април 2011 г.

"GRAZIA"

Тази година ми тръгна някак медийно. :)
Не знам доколко заслугата е моя, може би стечение на обстоятелствата. Както казват американците, попаднала съм в подходящ момент на подходящо място. :)
Имам късмета да познавам лично чаровната редакторка на сп. Грация Поля Александрова, която, след като видя нещата, които правя, предположи че ще е любопитно и за другите да ги видят и предложи да се направи едно интервю с мен.
Всъщност, тази статия беше първата ми медийна изява, след която ми се обадиха от телевизионно предаване "Жените" БНТ с предложение да се заснеме кратък репортаж. Заснеха го още февруари месец, но така и не съм разбрала дали е бил излъчен.
Известно време след това дойде поканата и от "Отчаяни съпруги" Нова телевизия, за която съм ви споделила вече.
Боя се, че почвам да звуча нескромно, затова се махам и ви оставям да почетете на спокойствие... хихихи.
Pin It

11 коментара:

 1. С удоволствие прочетох статията, Ани! И мога да кажа, че съм много горда, че те познавам, макар и виртуално. От теб струи такава творческа енергия, много силен индивидуализъм и стил, че чакам с нетърпение всяко следващо твое произведение. Поздравления и още много медийни изяви (напълно ги заслужаваш)!

  ОтговорИзтриване
 2. О, Мина, много ти благодаря! Аз също много се гордея, че се запознах с толкова много творчески личности, които ме удостояват с внимание и интерес!:)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с такива невероятни и талантливи хора. Ти, Ани, си една от тях! Чаровна, красива, талантлива! То не само с едно хоби, а с няколко. Абе творец си си и това е. Желая ти много медийни изяви, за да видят хората какво правиш и че го правиш с много хъс и желание. Прегръдки.

  ОтговорИзтриване
 4. Дани, благодаря ти, скъпа, изключително много! Чувствам се толкова поласкана от толкова силни и хубави думи!!! Голямо удоволствие е з мен да общувам с всички вас - с някои само виртуално, а с някои и реално! :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Тук има много за четене и съм си го оставила за десерт и на спокойствие. Само, за да ти регистрирам огромните си симпатии ти казвам едно 'здравей', 'честито' и все така напред, а като си изчета всичко ще си се изкажа подобаващо!
  Поздрав, Ивейн

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотнно въечтлена съм ;-))) ....
  ...Много приятно иненадана ;-)))
  И както каза Дани по-нагоре.....невероятно талантлива....а както ти казах аз ставаш "нечовек"
  Още много изяви и успехи!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви много, момичета! :))))

  ОтговорИзтриване
 8. Здравей, Ани!
  Изчетох статията на един дъх и после казах на мъжа ми :"Виж, аз познавам(макар и нелично) това момиче!" :)
  Искам да ти кажа едно огромно "БРАВО!" за изумителните неща, които твориш.За мен ти си един невероятен и многостранно развит талант, човек на творчеството.Ужасно много уважавам такива хора!
  Радвам се, че те познавам :)
  Продължавай все така, в това число и с медийните изяви.Мисля, че всички има какво да научим от теб!

  Поздрави,
  Ради

  ОтговорИзтриване
 9. Здравей, Ради! Радвам се да те "видя" тук! :) Много ти благодаря за хубавите думи! Изключително съм щастлива, че толкова много прекрасни и талантливи момичета като вас отправят всичките тези комплименти! :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Ауууу, чак сега го виждам, ама ти си си звезда!:-)Поздравления!!!

  ОтговорИзтриване